WAAROM BBODY?

Futloos en opgeblazen

“If you don’t like the road you’re walking, start paving another one.” – Dolly Parton

Ik was nooit de geschikte persoon voor diëten. Het was naar mijn weten vooral schrappen, schrappen en schrappen. Niet meer mogen genieten van lekkere voeding. Met andere woorden: onaangenaam en onhaalbaar! Groenten of fruit at ik zelden en gezonde sapjes of thee zag je mij ook nooit drinken. Tenzij ik er extra suiker aan toevoegde, lustte ik het zelfs niet. Het resultaat? Een futloos en opgeblazen gevoel – een unhappy Jill.

Klinkt dit bekend in de oren? Je voelt je niet goed in je vel, hebt weinig energie en bent niet fier op de vormen die je in de spiegel ziet staan.

Ik wou verandering, maar door mijn gebrek aan kennis kon ik dit niet alleen. Ik startte bijgevolg met een personal trainer en deed een heleboel praktische research, waarna ik zelf de touwtjes in handen begon te hebben. Ik ontdekte dat de weg naar zelfzekerheid niet zwikken en zwoegen hoefde te zijn. Dat ik lekker kon eten, maar tegelijk mijn doelen kon behalen. Hoe? Dankzij mijn zelfontworpen producten samengesteld door een team van diëtisten en orthomoleculaire artsen. Wie had gedacht dat een gezonde levensstijl aangaan zó aangenaam kon zijn!? Knowledge is power, my dear!

- Jill -

 

© 2022 - 2023 Nagelproducten.com | sitemap | rss